Намери ни
To Top

Иско подписва нов договор с Реал

Полузащитникът на Реал Мадрид Иско изрази задоволството си от победата над Манчестър Юнайтед, след като бе с основна роля за успеха. Той игра много силно и отбеляза второто попадение за белите след отлично двойно подаване с Гарет Бейл и заслужено получи похвали за представянето си. футболистът от Мала-га обаче остана скромен: „Много съм доволен от мача, който изиграхме. Бяхме по-добри през цялото време, и то срещу един много силен съперник.


Разбира се, имахме и някои трудни моменти, но в крайна сметка спечелихме и съм щастлив, тъй като имаме отличен отбор, в който играчите се разбираме прекрасно“, заяви халфът.

„Реал просто е най-добрият отбор в света и продължаваме да показваме това. Не сме загубили желанието си да печелим титли, а освен това разполагаме с впечатляващ отбор“, добави той.

„Спечелихме почти всички отличия, но винаги искаме още и на всяка тренировка работим, за да изпитаме подобни радостни чувства. Моите цели не се променят и аз продължавам да се стремя към още успехи както с Реал, така и с националния отбор“, каза още Иско, който в скоро време ще подпише нов договор с Белия балет. Силен мач за Белия балет в Скопие изигра и Каземиро. Халфът направи истински рецитал за радост на македонските привърженици на футбола.

Ощр от категория Трансфери