Намери ни
To Top

Мейуедър: Макгрегър има предимство

Флойд Мейуедър обясни, че Конър Макгрегър „има предимство на хартия“ преди мача им на 26 август. 40-годишният боксьор се завръща на ринга след близо 2 г. отсъствие и е считан за абсолютен фаворит, тъй като ММА боецът ще направи дебют в бокса. В промоционалните събития Мейуедър обясняваше, че Макгрегър няма шанс, но сега промени мнението си.


Follow
UFC ✔ @ufc
Ep. 3 of #AllAccess drops FRIDAY | 10pmET/7pmPT | on SHOWTIME | #MayweatherMcGregor Aug. 26
1:08 AM – Aug 8, 2017
26 26 Replies 504 504 Retweets 1,297 1,297 likes
Twitter Ads info and privacy
„Макгрегър е много по-млад (Конър е на 29 – б.а.). Когато погледнете мен и Конър Макгрегър на хартия – той е по-висок, с по-дълги ръце, по-едър. По-млад е, младостта е на негова страна. А аз отсъствах две години. Вече съм на 40. Ако погледнете всичко, на хартия то е в полза на Конър Макгрегър“, каза Мейуедър.

Последният му мач бе през септември 2015, когато той победи Андре Берто и се оттегли от ринга с актив 49 победи и 0 загуби. Според много специалисти Мейуедър няма да даде никакъв шанс на Макгрегър, но Флойд обясни, че това не е така.

„Вече съм по-стар. Не съм същият, който бях преди 2 години. Не съм същият, който бях преди 5 г. Вече изоставам. Боксьор като Андре Берто не би трябвало да издържи 12 рунда срещу Флойд Мейуедър, но спомнете си, аз бях на 38 тогава. Очевидно е, че вече не съм същият и позволявам на такъв боксьор да загуби по точки. Не съм същият, какъвто бях преди“, добави Мейуедър.

Follow
Ikenna Obi @Real_IkennaObi
„I JUST DON’T LIKE WHEN HE CALLED US MONKEYS“✊ @FloydMayweather vs @TheNotoriousMMA on @SHOsports & @SkySportsBoxing #MayweatherMcGregor
12:13 PM – Aug 9, 2017 · London, England
5 5 Replies 1,423 1,423 Retweets 123 123 likes
Twitter Ads info and privacy
Последната му победа с нокаут бе срещу Виктор Ортис, дошла след доста спорен момент. В последните си 7 срещи Флойд спечели по точки.

„Преди 90% от победите ми бяха с нокаут. Очевидно загубих нещо през годините“, каза още Мейуедър, който все пак обясни, че не е и аутсайдер: „Не съм казал, че не мога да се боксирам. Казах, че не съм същият Флойд Мейуедър, който бях преди време.“

Той обясни още, че няма да разчита на защитата си, която според много специалисти е най-добрата в бокса, а ще бъде по-агресивен. Мейуедър смята, че дължи това на публиката заради разочарованието, което донесе в мача срещу Мани Пакиао. Тогава Флойд спечели, но отново разчитайки предимно на добрата си защита.

„Това не може да е мач, в който да разчиташ на защитата. Трябва да отида при него. Дължа го на хората заради мача с Пакиао. Те не бяха доволни от него. Но ще останат доволни от този мач“, завърши Мейуедър.

udarsport.bg

Ощр от категория Бойни Спортове