Намери ни
To Top

Дерменджиев: Ще компенсираме със силно представяне в Лига Европа

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев призна, че има много сериозно разочарование сред шампионите след отпадането на Апоел Беер Шева в Шампионската лига.

„На този етап отборите се изравняват, но в крайна сметка като жребий, като отбор, ние вече играхме с шампиона оттам. Знаем, че Судува са трети, но отстраниха Сион. Така че нямаме право на подценяване, на лежерност.


Този мач трябва да бъде спечелен, имам предвид и двата мача. Още днес ще имаме достатъчно статистика и информация и започваме да се подготвяме. Може би е по-добре, че ние сме домакини на първия мач. Не знам дали пак ще се играе на изкуствен терен“, каза Дерменджиев.

„Ние бързо трябва да се отърсим от отпадането от Шампионската лига, макар че има много сериозно разочарование. Играхме добре, но отпаднахме. В крайна сметка сме професионалисти, насочваме се към следващия съперник. Искаме да компенсираме отпадането от ШЛ с добро представяне в Лига Европа. Имаме достатъчно добри футболисти, които да заменят Марселиньо“, обясни специалистът.

Ощр от категория Футбол