Намери ни
To Top

Перес вече намери заместник на Кристиано, подготвя се астрономическа оферта

„Не знам колко още Кристиано ще издържи в Реал.“ „Ако бях президент на този клуб, нямаше да действам по подобен начин на трансферния пазар“. „В случай, че бях взел и Фалкао, направо трябваше да направя Жорже Мендеш президент на Реал Мадрид.“

В последните дни тези изказвания на Анхел Ди Мария, Кристиано Роналдо и Флорентино Перес разбудиха духовете и породиха слухове в английската спортна преса, че през 2015 година е много вероятно Кристиано Роналдо да се завърне в Манчестър Юнайтед.


Днес „Caughtoffside“ съобщава, че президентът на белия балет вече е наясно с възможността да загуби Роналдо догодина и е започната акция по намирането на заместник.

Перес се е спрял на звездата на Челси Еден Азар. Белгиецът е перфектната опция за Реал, тъй като ще окупира левия фланг на атаката, а също така и има позитивен имидж, което ще гарантира много продадени фланелки.

Челси купи Азар за 40 милиона евро. Очаква се първата оферта на Реал за играча да е в региона на 75 милиона евро. Ясно е, че от ръководството на лондончани няма да имат никакво желание да се разделят с белгийския национал.

Поради това, от Реал стартират преговори с близки и представители на Азар, за да убедят самия играч, че трансфер на „Бернабеу“ е най-доброто, което може да се случи в кариерата му.

Ощр от категория Трансфери