Намери ни
To Top

Чудесни новини за Лудогорец преди гостуването в Ливърпул

Чудесни новини за българския шампион Лудогорец преди гостуването на „орлите“ на Ливърпул в първия мач от груповата фаза на Шампионската лига. Разградчани почти сигурно ще могат да разчитат за срещата на бившия капитан на младежкия ни национален отбор Георги Терзиев. 22-годишният централен бранител имаше травма в бедрото, ала е ползвал услугите на популярната в нашите футболни среди сръбска лечителка Марияна Ковачевич и изгледите да бъде на разположение на треньора Георги Дерменджиев са добри, пише „7 дни спорт“.

В събота Георги се върна от Белград и се чувствал доста по-добре след направените процедури.


Това бе и причината да попадне сред избраните 21 футболисти, въпреки проблемите в бедрото. Въпреки това Дерменджиев се застрахова и картотекира 4-ма централни бранители.

„Вече се чувствам доста по-добре. Определено терапиите и процедурите си свършиха работата. Лекарският щаб ще прецени кога ще мога да играя“, казва Георги Терзиев. От вчера той тренира извънредно, ала шансовете му да бъде готов за гостуването на Ботев (Пд) са малки. Срещата е на 12 септември. Визитата на „Анфийлд“ пък е 4 дни по-късно.

Ощр от категория Футбол