Намери ни
To Top

Ел Шаарауи: Чувстваме се силни, време е Рома да жъне успехи

Нападателят на Рома Стефан Ел Шаарауи вярва, че е крайно време „вълците“ да започнат да жънат успехи. По-късно днес отборът от Рим и Ювентус ще се изправят един срещу друг в мач от турнира Интернешънъл Чемпиънс Къп. По-всяка вероятност Шараауи няма да вземе участие в срещата, тъй като още се бори с проблеми в областта на гърба, но смята, че една победа срещу шампионите на Италия би била много ценна.

„Треньорът (Еузебио Ди Франческо) има система, която набляга на повече работа от страна на крилата.


Трябва да се вслушаме в тактиката му и мисля, че можем да научим много от него. Срещата с Ювентус ще бъде важен тест за оценяване на нашата физическа подготовка, както и на това как работим като екип“, коментира 24-годишният футболист.

„Ще трябва да играем по много решителен начин и да се опитаме да спечелим, независимо, че е приятелска среща. Знаем, че Юве са велик отбор, който ще се опита да спечели отново Скудето, но мисля, че е дошло нашето време, за да пожънем успехи за всичко, което сме посели през последните няколко години. Един трофей ще бъде много ценен както за нас, така и за феновете“, смята нападателят на „вълците“.

„Не знам дали ще има други нови попълнения, но мисля, че сме готови и в двата случая. Взехме няколко талантливи млади играчи и други с голям опит като Александър Коларов. Също така сме щастливи, че запазихме най-важните си футболисти. Чувстваме се силни и трябва да следваме нашата игра. Трябва да слушаме треньора и да не мислим за пазара или кой може да пристигне в бъдеще. Чувстваме се готови и нямаме търпение до началото на сезона“, съобщи Ел Шаарауи.

Ощр от категория Футбол