Намери ни
To Top

Стойчо Младенов посочи кой от футболистите на ЦСКА никога няма да изгони

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от победата на червените с 3:2 над Металург (Донецк) в приятелска футболна среща. Армейската легенда похвали колектива, ала обърна внимание на двама от своите футболисти – Венцислав Василев и Радой Божилов. За бившия футболист на Миньор (Пк) Стойчо бе категоричен, че никога няма да го изгони, докато е наставник на ЦСКА, а от вторият останал най-доволен от видяното срещу украинския тим.
„Доволен съм от всички.

Беше ни трудно, понеже през седмицата имахме доста двуразови тренировки и играчите бяха изморени. Обаче преодоляха тази умора с желание и характер. Най-доволен съм от Радой Божилов. Това младо момче в последно време показва голямо израстване и именно поради тази причина му дадох шанс за изява. Възползва се и се представи на ниво. Така трябва да правят младите“
, каза Младенов за младата червена надежда.

 „Докато аз съм старши треньор на ЦСКА, Венцислав Василев ще играе за нашия тим. Той е много сърцат футболист и винаги се раздава за отбора. Такива играчи харесвам. ЦСКА се нуждае от него“, каза Стойчо за завърналия се след контузия бранител.

Ощр от категория Трансфери