Намери ни
To Top

Рони О’Съливан: Ще изгоря щеката си!

Рони О’Съливан остана доволен от представянето си на супертурнира по снукър Хонконг Мастърс, въпреки че отстъпи с 3:6 във финала на Нийл Робъртсън пред 3000 души в зала “Кралица Елизабет”. Събитието се проведе по случай 20-годишнината от независимостта на Хонконг от Великобритания и включи осем от най-добрите майстори на щеката.

“Ако малко преди началото на турнира ми бяхте казали, че ще играя на финал, щях да съм доволен. Не искам да се оправдавам, но щеката ми… Веднага щом се прибера вкъщи, ще я изгоря.


Свършено е с нея. Имаше определени удари, които просто не можех да изпълнявам, защото тя съвсем вече е загубила надеждност, а аз нямам чувство към нея. Оправиха я малко, но не е същата и няма да стане. Предвид това, съм доволен, просто трябва да почерпя позитивите от турнира”, каза Рони, който въпреки проблемите с щеката направи най-големия брейк в Хонконг от 143 точки във финала срещу Робъртсън.

Като изключим демонстративните мачове, следващата официална изява на О’Съливан ще бъде в Шампионата на Китай, провеждащ се между 16 и 22 август.

Ощр от категория Спорт