Намери ни
To Top

Курьор: Много исках на „Армията“

Крилото Матиас Курьор си спечели реномето на “син” кошмар, след като с екипа на Черно море имаше ключов принос за триумфа на отбора в турнира за Купата на България през 2015 година. Той реализира златния гол в 119-ата минута при успеха с 2:1 над Левски на стадион “Лазур” в Бургас.

Курьор бе на крачка от трансфер в ЦСКА-София в началото на септември миналата година, като дори гледа мач на “Българска армия” с агента, който го представляваше при преговорите му с “червените” – Николай Жейнов. Тогавашният треньор на “армейците” Едуард Йорданеску обаче се отказа от Курьор и той премина в Локомотив (Горна Оряховица).


Сега е собственост на казахстанския Кайсар, където наставник му е Стойчо Младенов.

Фланговият футболист влезе в любопитна дискусия с фенове в профила си в Twitter. Националът на Мартиника засегна темата кой български гранд харесва повече – ЦСКА-София или Левски.

“Много исках да отида на “Армията”, затова почти бях подписал. Предпочитам тях пред Левски заради манталитета на “Герена”. И те са голям клуб, но играчите и целият екип си мислят, че са добри като Реал Мадрид, а не печелят нищо”, отчете бившият футболист на Черно море.

“Тема спорт”

Ощр от категория Футбол