Намери ни
To Top

„Добави вкус към живота“: Русев

Мирослав Барняшев. Името може би не ви говори много. Но „Русев“! Това е псевдонимът на Миро в Световната федерация по кеч. Всъщност това е първият българин, стигнал до ринга на Федерацията.


Нашият кечист е роден на 25 декември 1985 година в Пловдив. Като ученик практикува академично гребане в спортно училище, а по-късно се захваща със силов трибой. През 2008 година емигрира в САЩ и се впуска да гони прословутата „американска мечта“. По-късно се мести в Калифорния, където започва да тренира кеч в местна академия, където е бившата звезда от развлекателния спорт Рикиши. Скоро след това българинът взима участие в клипа на песен на друга кеч звезда Роб ван Дам – Ер Ве Де. През септември 2010 година Мирослав подписва своя исторически договор със Световната федерация по кеч. Първоначално е представян за руснак с името Александър Русев. Той излиза на ринга в компанията на своята половинка Лана, която всъщност се казва Катрин Джой Пери.

Родната звезда в кеча е голям фен на Реал Мадрид, като наскоро показа своя шапка на Кралския клуб, подписана от легендарни фигури от историята на футбола като Раул, Уго Санчес, Роберто Карлос и Хорхе Валдано.

Кечът носи на пловдивчанина купища пари, с които той редовно се сдобива с ценни „играчки“.

В началото на годината Русев публикува в „Инстаграм“ своя снимка, на която позира до лъскаво Ферари. Цената на автомобила е над 1 милиона паунда. Той и чаровната му половинка посрещнаха 2017 година на баровско парти в Бостън, а преди това българинът и Лана релаксираха на Сейшелите. Живот! Двамата имаха две сватби – една в Малибу и една в България. Когато се прибраха, майката на кечиста Славка ги посрещна с баница и айрян. После двойката отиде до Бачковския манастир. Малко по-рано пловдивчанинът дари любимата си с Мазерати за 140 хиляди долара.

Русев – машина на ринга и милионер в зелено!

Ощр от категория Бойни Спортове