Намери ни
To Top

Грозна атака срещу Лудогорец, причината е Козмин Моци

Лудогорец става обект на грозна атака. Причина за удара по орлите е наградата от 350 000 евро, която се твърди, че е взел героят на зелените Моци след успеха над Стяуа, както и още един голям жест на Домусчиев.

Футболистите на Лудогорец са недоволни, че Козмин Моци ще получи допълнителни бонуси за класирането на тима в групите на Шампионска лига, гръмва ziare.com.

Собственикът на тима от Разград Кирил Домусчиев вече обяви, че една от трибуните на „Лудогорец Арена“ ще бъде кръстена на румънеца, а освен това защитникът ще получи и допълнителна финансова премия.


По информация на източника българските играчи са против това трибуна да носи името на чужд футболист.  Моци заслужи това след като замени на вратата срещу Стяуа изгонения Владислав Стоянов и отрази две от дузпите на румънския шампион, с което класира отбора в групите на най-престижния европейски клубен турнир.

За влизането си в Шампионска лига Лудогорец ще получи бонус от 8,6 млн. евро, а играчите вярват, че и те ще вземат допълнителна премия, допълва изданието.

Явно целта на материала е да внесе напрежение около лагера на орлите. В Румъния още не могат да прежалят, че Стяуа бе съсечена в София и пишат тези, които изглеждат смехотворни предвид атмосферата в Лудогорец, която от години е отлична.

Ощр от категория Тема на деня