Намери ни
To Top

Моуриньо: Много е важно да загубиш поне един мач

Барселона, но мениджърът на тима Жозе Моуриньо остана доволен от прогреса, който видя у играчите. Преди поражението от каталунците, „червените дяволи“ надиграха последователно Лос Анджелис Галакси, Реал Солт Лейк, Манчестър Сити и Реал Мадрид.

„Много е важно да загубиш поне един мач в предсезонната подготовка. Мисля, че щеше да бъде лошо за нас да си тръгнем без загуба от САЩ, след като сме играли с отбори като Реал, Барселона и Сити.


Днес показахме някои много хубави и някои много лоши неща. Хубавите трябва да ги запазим, докато лошите трябва да ги подобрим“, каза Моуриньо след мача.

„Играчи като Меси, Неймар, Суарес, Иниеста, Пике, Роналдо, Бейл, Модрич и Тони Кроос са най-добрите в света. За съжаление, те си имат клубове и няма как да играят и за нас. Но мисля, че и в нашия отбор има играчи от световна класа като Пол Погба. Той показа, че е на тяхното ниво“, добави португалецът.

Манчестър Юнайтед ще изиграе още две контроли на европейска земя преди мача за Суперкупата на Европа срещу Реал Мадрид на 8 август. В неделя „червените дяволи“ гостуват на норвежкия Волеренга, докато в сряда в Дъблин е мачът със Сампдория.

Ощр от категория Футбол