Намери ни
To Top

Крушарски: Няма да позволя банда гейове да ми дава наклон

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски предупреди новия капитан на тима Дани Кики, че скоро може да го забие на пейката, заради поведението му извън те­рена. Босът на „черно-белите“ достигна нови висини, като заяви, че „няма да позволи банда гейове да му дава наклон на оная работа“. Междувременно спортният директор на „смърфовете“ Чавдар Цветков призна, че неколкократно е настоявал пред Крушарски Камбуров да бъде върнат на „Лаута“, но безуспешно.

Няма да търпя гле­зотии.


Да ми се снима с фланелки и да обяснява с кой може и кой не мо­же“, отсече босът по повод подкрепата, ко­ято Кики изрази за големия голмайстор на пловдивското Юве Мартин Камбуров. „Няма да дам банда гейове да ме команд­ват. Никой не може да ми даде наклон на оная работа. Аз реша­вам. Ако трябва, само с юноши ще играем, но ще постигнем не­що. Момчета показ­ват, че заслужават да се насочим към тях. От лигльовци ми писва. Досега бях с Пената, кой­то знаете какви мачове и къде е играл. Все по 90 минути, тия сега след 50-ата не могат. Имам бизнес и ми казват кога ще ми преведат пари. Щом го сторят, се разплащам. Както стана. Тези, кои­то работят за мен, трябва да го правят съвестно и професио­нално. Така разбирам нещата“, отсече босът.

„За Камбуров няма какво да ме питате. Аз конфликт с него ня­мам и не мога да имам. Предложих му или да поеме управле­нието, или да си седне на гъза и да осъзнае кой е шефът. Научил съм нещо от съблекалнята, после защо му търся сметка. Това си е моя работа. Като иска, да идва и да управлява. Даже ще му давам пари. Щом не иска, трябва да се съобразява с това кой кара влака“, отсече ексцентричният футболен шеф пред „Меридиан Мач“.

Спортният дирек­тор на Локомотив и един от най-близки­те приятели на Христо Крушарски – легендата Чавдар Цветков, пък обясни, че не е в състояние да убеди клубния бос, че Мартин Камбуров трябва да бъде върнат в тима. „Аз съм от тези, които най-много ис­кат да се върне, за­щото знам колко е важен за отбора и за клуба като цяло. Не ме слушат и не мога да убедя Кру­шарски. Повтаря ми: „Не, не и не!“ И той е с характер и чувства обида. Как­во да направя? Ня­ма обаче никаква война, колкото и да ви се иска. Просто двама мъже с ха­рактер си имат сво­ята позиция. Два­мата трябва да ре­шат какво да правят. Само те могат да изгладят проблема. Всякакви опити за намеса отстрани няма да доведат до нищо добро.“

Ощр от категория Футбол