Намери ни
To Top

Киров: Страхотен мач, но за публиката!

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров бе видимо ядосан, макар че тимът му спечели с 3:2 гостуването си на Славия в двубой от втория кръг на Първа професионална лига. Специалистът остана разочарован от факта, че “жълто-черните” пропиляха комфортен аванс от два гола и до последно трепериха за трите точки в “Овча купел”.

“Страхотен мач, да, но за публиката. Самият развой на срещата на мен не ми допада.


Поведохме с два гола и точно тогава допуснахме много елементарни грешки в изнасянето, които можеха да ни костват трите точки. В този сгъстен цикъл неимоверно трябва да има ротации в състава. Няма как едни и същи футболисти да изнасят цялата тежест. Всички трябва да са готови. Момчетата притежават необходимите технически качества, но може би липсата на самочувствие и напрежението им пречи”, коментира Киров.
Славия – Ботев(Пловдив)+75
“В момента за нас най-важното е да се възстановим максимално бързо и добре за мача с Маритимо. Тепърва ни предстои да се запознаем със състава на португалците. Това ще бъде малко трудно, тъй като досега са играли само контроли, а и са с доста промени в редиците си. Ние обаче трябва максимално да се възползваме от възможностите, които се открият пред нас”, допълни още след победата старши треньорът на Ботев (Пловдив).

Ощр от категория Футбол