Намери ни
To Top

Косоко: Сега съм във формата на живота си

Нападателят на Ботев Омар Косоко призна след мача с Бейтар, че се намира във формата на живота си.

„Като по-млад допусках грешки, но сега мисля, че с опита, който натрупах, наистина играя най-добрия си футбол“, отчете голаджията, който все още не е сигурен какво ще се случи и как ще се развие кариерата му.

„Не знам дали ще съм в Ботев в бъдеще. Сега просто искам да играя.


Наслаждавам се на играта, откакто съм тук. Ботев ми подаде ръка в труден период. Не искам да губя време в мисли за бъдещето си“, каза още французинът, който играе за националния отбор на Бенин. Той обаче е настроен да остане в тима и за двубоите с Маритимо.

„Не ги познаваме. Знаем ги по име, но не знаем как играят. Предстои да се подготвим за тях“, обясни Омар и коментира инцидентите след последния съдийски сигнал, при които налетя на бой на Веред и получи жълт картон. „Понякога, когато не вкарвам, се изнервям. Извинявам се на съотборниците си за поведението си , каза Косоко, който призна, че в Ботев не са очаквали да вкарат четири гола на Бейтар.

„Ако някой ни беше казал, че ще ги победим с този резултат, нямаше да му повярваме. Искахме просто да продължим напред. Свършихме добра работа, играхме като отбор. Старах се много и дадох всичко от себе си. Беше много труден мач. Действахме добре на контраатака, играхме със сърце. Имахме и късмет“, призна любимецът на бултрасите.

Ощр от категория Футбол