Намери ни
To Top

Димитър Пенев: ЦСКА – Лудогорец е важен само за сравненията

„Мачът с Лудогорец не е най-важният, но е важен по отношение на сравнението между двата отбора“, каза в типичния си стил легендарният Димитър Пенев преди дербито между ЦСКА-София и „орлите“, което е днес

21,00 часа на „Българска армия“. „Нашият отбор стартира добре като игра срещу Славия, но пак стари грешки, стари позиции, които не се харесват много на феновете. ЦСКА трябва да покаже, че за кратък период израсна. Трябва по-малко грешки, повече желание.


Много е важно как ще им отнемаме топката, как ще атакуваме. Нашите футболисти понякога се увличат“, коментира още Пенев, който е почетен президент на „червените“.

„След всеки мач прогнозите и мнението на специалистите, треньори, се променя, и то бързо, в движение. След международните срещи виждате, че картината се обърна. Лудогорец е по-добрият отбор. Надеждите на, Левски, видяхме за 10 минути един хаос на „Герена“, който не донесе нищо за успеха. Ботев пък си върна старата слава в международните срещи с този добър мач, които направи , анализира Стратега представянето на родните евроучастници.

Ощр от категория Футбол