Намери ни
To Top

Буш тренира извънредно, гласят го за титуляр

Треньорът на Левски Николай Митов ще направи промени в състава за неделното гостуване на Локомотив Пловдив. Първото, което наставникът планира да направи, е да остави Жуниор Мапуку на резервната скамейка. Конгоанският таран вкара два гола в дебюта си за сините срещу черногорския Сути-еска (3:1), но след това тотално разочарова с изявите си. Той започваше като титуляр във всички мачове на отбора до момента, но бе сменян, защото няма сила да издържи на терена 90 минути.


Лошата кондиция със сигурност се отразява на поведението му на терена. Митов иска да започне на „Лаута“ със Серджиу Буш. Румънецът се включи добре в реванша с Хайдук и вкара с глава. Вчера централният нападател проведе пълноценна тренировка, въпреки че бе на терена срещу хърватите. Останалите, които играха, имаха възстановяване. Серджиу бе изостанал с подготовката, защото лекуваше контузия в коляното. Той обаче вече е в добро физическо състояние.

Със сигурност на пейката срещу Локо Пд ще седне и Франсис Нар, на когото усилено се търси нов отбор. Ганаецът вече е „задраскан с дебел маркер“ от спортно-техническия щаб. Все още не е ясно дали на линия за „Лаута“ ще е офанзивният халф Антонио Вутов. Той пропусна мача с Хайдук, защото порезните рани по крака му все още не бяха заздравели.

Ощр от категория Футбол