Намери ни
To Top

Барселона очаква от ПСЖ парите за Неймар тази седмица

Испанският колос Барселона очаква Пари Сен Жермен да плати откупната клауза на суперзвездата Неймар (която е в размер на 220 милиона евро) още тази седмица. Това е информация, идваща директно от известния специалист по испански футбол на “Скай Спортс” Гийом Балаги, който дори посочва, че в резултат на трансфера на бразилеца в Париж, Барса ще отправи нова оферта за сънародника му Филипе Коутиньо, за когото Ливърпул (поне според “Дейли Мейл”) наскоро отказал 80 милиона евро.
View image on Twitter
View image on Twitter
Follow
Guillem Balague ✔ @GuillemBalague
FCB expect PSG to pay Neymar’s buyout clause this week. Coutinho WAS not a target as he’s similar.


But now a new offer to LFC is on its way
9:25 PM – 21 Jul 2017
1,208 1,208 Retweets 1,032 1,032 likes
Twitter Ads info and privacy

Съботният брой на вестник “Льо Паризиен” пък още на първа страница пише, че Неймар е дал съгласие за трансфера в ПСЖ и сделката ще се осъществи съвсем скоро. “Марка” цитира колегите си от Франция и допълва, че тази информация е същата като новините от мадридския вестник в последно време, който също не спираше да съобщава, че бъдещето на Неймар не е свързано с Барселона.

Същевременно преди контролата Барса – Ювентус треньорът на „блаугранас“ Ернесто Валверде обяви, че не обръща внимание на слуховете и счита Неймар за свой играч.

Ощр от категория Трансфери