Намери ни
To Top

Милош Раонич заведе гаджето във Венеция

Канадският тенисист Милош Раонич и очарователната му приятелка Даниел Кнудсон са на романтична ваканция във Венеция. Воаяжът е подарък за рождения ден на модела, която на 17 юли навърши 28 години.

Красавицата сподели в “Инстаграм” снимки от известния с каналите си италиански град. Разбира се, двамата са в гондола, смятана за визитната картичка на Венеция.


“Най-хубавият рожден ден, за който едно момиче може да си мечтае”, написа тя в социалната мрежа.

Манекенката с мерки 86-60-86 и Раонич са гаджета от зимата на 2015 година. Нежната блондинка стана известна с участието си в рекламните кампании на Guess. Сред нейните почитатели е и идолът на тийнейджърките Джъстин Бийбър, като преди тя да се хване с тенисистка дори имаше слух за тяхна афера.

Даниел Кнудсон+55

ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА ДАНИЕЛ КНУДСОН ВИЖТЕ ТУК!!!

Даниел Кнудсон+55

Милош Раонич ще бъде сред съперниците на Григор Димитров на турнира от сериите АТР500 във Вашингтон, който започва на 29 юли. Както е известно, българинът реши да направи промяна в програмата си и да се върне по-рано на корта след “Уимбълдън”. Първоначалното намерението на 26-годишния хасковлия бе да почива и първата седмица от август, но той получи “уайлд кард” от организаторите на надпреварата в американската столица. Там освен него и канадеца ще се пуснат още Кей Нишикори, Хуан Мартин дел Потро и Гаел Монфис.

Ощр от категория Тенис