Намери ни
To Top

Ливърпул представи третото си ново попълнение

Ливърпул официално представи Андрю Робъртсън, който стана третото ново попълнение на клуба за това лято. Левият защитник ще носи фланелка с номер 26. Той е привлечен от Хъл за 8 милиона паунда. Очаква се бранителят да се бори за титулярно място с Джеймс Милнър на позицията ляв бек.


“Чувството е малко нереално. Много съм щастлив. Имаше много спекулации последните две седмици и се радвам, че сделката най-накрая е факт и съм играч на Ливърпул”, сподели Робъртсън при представянето. – Семейството ми е гордо от това, което постигнах досега, и сега са на седмото небе от трансфера. Няма много толкова специални отбори като Ливърпул. Когато си малък, мечтаеш да играеш за голям клуб като Ливърпул и това да се случи е сбъдната мечта.”

Юрген Клоп също се изказа ласкаво за играча: “За Андрю това е нова голяма стъпка от неговото невероятно пътуване, изминато за много кратко време. Обичам историята му – от къде е тръгнал, за да стигне до тук. Когато говориш с него, разбираш защо е постигнал този прогрес. Той наистина обича да играе футбол страшно много. Неговото отношение е невероятно. Талантът и уменията също”.

Ощр от категория Трансфери