Намери ни
To Top

Божидар Митрев: Два пъти ни победиха

Вратарят на Левски Божидар Митрев заяви след отпадането на Левски от Лига Европа, че отборът трябва да вдигне глава и да гледа към следващото изпитание, а именно мачът на „сините “ в първенството в неделя. „Какво да си кажем в съблекалнята? Имаме мачслед три дена. Вдигаме главите и мислим за неделя. Всеки следващ мач е по-важен.


И да се вайкаме, няма смисъл. Гоним друга цел, която е първенството.

Не съм броил колко положения съм спасил, какво значение има, след като отпаднахме. Два пъти ни победиха, значи заслужено по-добрият отбор продължава.“
Митрев коментира така липсата на публика в реванша: „Според мен щеше да е съвсем различно. Тя се чуваше, но не е същото. При този резултат 1:0 ако бяха те вътре, щеше да е по-различно. Играем, старая се да спасявам, съжалявам че отпаднахме. Тежко е, всички искахме да продължим. Смятам, че имаме сили, имаме добър отбор. Имахме малко време да се сработим.
Ние гола го вкарахме точно когато трябва. Мачът можеше да отиде в продължения и дузпи. Трябваше да играем по-спокойно, а ние почнахме точно обратното, да правим елементарни грешки“, добави стражът.

Ощр от категория Футбол