Намери ни
To Top

Косоко: Не знам какво е бъдещето ми

Омар Косоко все още не е сигурен дали ще остане в Ботев (Пловдив). След победата с 4:0 над Бейтар (Йерусалим) той заяви, че „канарчетата“ са му подали ръка в труден за него момент, но все още не мисли да губи времето си с мисли за бъдещето. Това означава, че той най-вероятно ще играе и срещу Маритимо, след което ще прецени дали да подпише с отбор от Турция, или да продължи да играе в Ботев.

„Беше много трудно.


Играхме много добре на контраатака, играхме със сърце и свършихме отлична работа. Беше трудно, но се борихме, играхме добре и имахме и късмет. Не сме очаквали да вкараме 4 гола. Ако някой ни беше казал преди мача, нямаше да повярваме. Искахме просто да минем в следващата фаза. Всички е защитавахме заедно и играехме напред заедно, играхме като отбор. Понякога съм ядосан, защото не вкарвам гол, случват се такива неща. Бях твърде мотивиран и се изнервих, защото не вкарах гол.Затова и получих жълт картон. Важното е, че спечелихме. Искам да се извиня на всички мои съотборници“, каза той.

„Аз просто искам да играя, не знам какво е бъдещето ми. Аз само искам да играя, Ботев ми подаде ръка в труден момент. Смятам, че правя добри неща. Не искам да губя време с мисли за бъдещето ми. Ние знаем името на съперника си, но не знаем нищо за играта му. Тепърва ще се запознаем с отбора на Маритимо. Когато бях млад, не играех така. Сега обаче имам повече опит и мисля трезво“, добави Косоко.

Ощр от категория Трансфери