Намери ни
To Top

Глушков за тотото: Имаме воля да се справим

Президентът на родната федерация по баскетбол Георги Глушков също взе отношение по темата с подлагането на играи на Черно море Тича на полиграф заради нелегални залози. Според него проблемът все още не е достигнал големи размери и може да бъде туширан, но само при желание от клубовете.

“Ще се опитаме да се преборим заедно – федерация и клубове. Имаме воля да се справим с този проблем, който все още не се е превърнал във феномен.


Затова наехме фирма, която да следи мачовете в България. След края на изминалия сезон изводите са, че има някои съмнения, но те са по-малко от това, което аз самият очаквах. Това означава, че все още сме в ранен етап и можем да се преборим. Ние във федерацията имаме записано в наредбата конкретно за борбата със залози. Ако клубовете искат, ще го взаимстват и за Лигата. Ако трябва, ще променим наредбата, за да може при съмнения и положителни резултати от полиграф да се сезират компетентните органи. Няма да оставим нещата на самотек, бъдете сигурно”, каза единственият българин, играл в НБА.

“Тема спорт”

Ощр от категория Баскетбол