Намери ни
To Top

Боримиров: Допуснахме необяснимо много грешки

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров призна, че футболистите на Николай Митов са допуснали твърде много грешки в сблъсъка с Хайдук (Сплит). Бившият капитан на “сините” заяви, че не може да си обясни защо 26-кратният шампион на България е допуснал толкова много пъти да бъде “хванат на контраатака”.

“Хванаха ни на контраатаки, което за мен е необяснимо. След 1:0 пък допуснахме грешки, които също са необясними.


Видяхме сериозни грешки и при първия, и при втория гол. Не ми хареса играта ни и определено ме притеснява физическото състояние на отбора. Имаме обаче футболисти, които се включиха по-късно в подготовката. Не е някакво оправдание, а факт”, коментира загубата спортният директор на Левски.
Левски – Хайдук (Сплит)+83
“След като Хайдук ни победи два пъти, значи е по-добър от нас в момента, най-вече физически. Остават ни първенството и Купата на България, така че ще трябва да работим здраво в тренировъчния процес, за да бъдем във форма. На всеки му е нужно време и може би за някои от футболистите ще има двуразови тренировки. Това е пътят. Да се играе пред празни трибуни, не е приятно и се надявам да ни бъде за последен път”, завърши Боримиров.

Ощр от категория Футбол