Намери ни
To Top

116-килограмов вратар пусна 8 гола и се закани: Пак ще мачкам европейските грандове!

Невероятно, но факт! 116-килограмов вратар иска да се завърне в големия футбол и пак да мачка европейски грандове. И думите му идват след като пусна 8 гола в един мач! Бившият национал на Германия и все още водещ се футболист на Хофенхайм Тим Вийзе възнамерява да поднови футболната си кариера, след като в продължение на няколко месеца натрупа завидно количество мускулна маса. Стражът, висок 1.94 м., реши да се отдаде на културизъм и така прибави няколко десетки килограма към обичайното си тегло.


Сега Вийзе, който все още се води на работа в Хофенфайм, но не пази, защото телесанта му маса просто не му позволява, е готов да стопи килограмите и да се завърне към най-популярната игра. Вратарят заяви, че е готов да слуша оферти и че скоро феновете ще го видят такъв, какъвто го помнеха с екипите на Кайзерслаутерн и Вердер Бремен.

32-годишният Вийзе се завърна за кратко на футболния терен, след като имаше честта да пази в бенефиса на бившия си съотборник от Вердер Аилтон. Върлината обаче получи 8 гола и видя, че ще трябва да положи доста усилия, за да бъде отново в тялото, заради което доскоро получаваше повиквателни за националния отбор на Германия.

Ощр от категория Трансфери