Намери ни
To Top

Домусчиев постави цена на Козмин Моци – ето срещу колко е готов да се раздели с героя!

Благодетелят на Лудогорец Кирил Домусчиев продължава да показва на Козмин Моци колко много цени георичните му подвизи срещу Стяуа, донесли на „орлите“ дебютно класиране в групите на Шампионската лига. Босът включва Моци в дългосрочните планове на разградчани, като е склонен на раздяла с 29-годишния бранител само срещу сума, не по-малка от 2-3 млн. евро, пише „Спортал“. Освен от невероятния характер, който демонстрира в заключителните минути срещу Стяуа, защитникът вдъхновил Домусчиев да завиши цената му и заради повиквателната за националния отбор на северните ни съседи.


Цената пък практически прави дългогодишният футболист на Динамо Букурещ непродаваем, тъй като надали ще се намери отбор, който да плати толкова за играч от „А“ група, който след месеци ще навърши 3 десетилетия.

Козмин Моци, който е с основна заслуга след седмици в София да гастролират Реал (Мадрид), Базел и Ливърпул, дойде в Лудогорец през юни 2012 г., като в кариерата си е носил още екипите на Университатя (Крайова) и Сиена.

Ощр от категория Тема на деня