Намери ни
To Top

Кешерю във възторг от играта на Лудогорец

Авторът на два от головете при категоричната победа на Лудогорец с 4:1 над Жалгирис – Клаудиу Кешерю, похвали съотборниците си за демонстрирания характер през вторите 45 минути на двубоя. „Орлите“ се „събудиха“ след почивката и буквално стъжниха живота на клуба от Литва, след като с четири безответни попадения стигнаха до пълен обрат и ги изхвърлиха по категоричен начин от квалификациите в Шампионската лига.

„Бяхме много уверени в дните преди мача. Да, знаехме, че не се справихме добре в първия двубой, но през цялото време бяхме сигурни, че ще спечелим.


Трудно е да започнеш една среща и да знаеш, че на всяка цена трябва да вкараш гол. Мисля, че имаме страхотен отбор, и тази вечер го показахме. Най-важно е да бъдем търпеливи. Това бе разковничето за успеха. Радвам се и съм благодарен на моите съотборници и приятели за волята и характера, които демонстрираха. Да допуснеш първи гол в такъв важен мач и след това да вкараш четири, е нещо наистина сериозно. В цялото това уравнение обаче не съм само аз, тук са и моите съотборници, които ми помагат да реализирам“, щастлив бе румънецът.
Лудогорец – Жалгирис+101
„Щом има спекулации за мой трансфер, значи всички си вършим добре работата. Това е последната ми година по договор, но разговорите тепърва предстоят. Ще седнем с ръководителите и ще говорим. Дотогава обаче има много време. Сега ни предстоят нови тежки битки. Видяхте, че дори и във втория кръг има много сериозни съперници. Всичко зависи единствено от нас. Ако играем както днес, с увереността, която демонстрирахме, можем да победим всеки“, допълни още Кешерю.

Ощр от категория Шампионска лига