Намери ни
To Top

Кристиано Роналдо със странни методи на лечение – ето какво използва!

Голямата звезда на Реал (М) Кристиано Роналдо използва любопитни методи за лечението на колената си, разкрива онлайн изданието на испанския „Марка“. Носителят на „Златната топка“ ползва два специални уреда – единият от тях спомага за топенето на мазнините и за отпускането на сухожилия и влакна, а другият представлява цилиндър с отрицателно налягане, увеличаващ притока на кръв в сухожилията.

Крис има проблем с едното коляно още от завършека на миналата кампания. Португалецът получи три седмици почивка, като целта е да бъде на разположение на старши треньора на Реал (М) Карло Анчелоти за дербито с Атлетико.


Роналдо не взе участие и в мача от втория кръг на Примера срещу Реал (Сосиедад), загубен с 2:4 като гост. Той и щабът на „белия балет“ вярват, че сравнително бавният план на лечение е правилният, за да се спре болката, която се появява при пълно натоварване след няколко седмици.

Липсата на Кристиано в последно време пък стресна голяма част от родните фенове, тъй като не малка част само заради него искат да бъдат на трибуните на първия домакински мач на Лудогорец в Шампионската лига.

Ощр от категория Футбол