Намери ни
To Top

В Левски гласят Жорди Гомес за титуляр срещу Хайдук

Перлата в селекцията на Левски Жорди Гомес е гласен за титуляр срещу Хайдук в реванша от втория предварителен кръг на Лига Европа.

Испанецът се присъедини към отбора преди около две седмици и не се намираше в добра физическа форма. Халфът обаче тренира усилено в последните дни и вече е готов да играе от първата минута, макар на “Герена” да се съмняват във възможността да остане до последната минута на мача с хърватите. Гомес влезе като резерва през втората част на първата среща и показа висока класа.


Неговото включване помогна много на отбора, който диктуваше събитията в последната четвърт на гостуването.

В същото време треньорът на “сините” Ники Митов умува дали да вкара сред титулярите в реванша и Жуниор Мапуку, и Серджиу Буш. Двамата стартираха по съвсем различен начин сезона.

Африканецът направи фурор с двата си гола срещу Сутиеска, а румънецът се сработваше с другите след травма и се появи като резерва срещу черногорците. Няма да е голяма изненада, ако Митов реши да направи рокада на върха на атаката и заложи на Серджиу Буш вместо Мапуку. Последният игра много слабо в гостуването на Хайдук в Сплит.

“Меридиан Мач”

Ощр от категория Футбол