Намери ни
To Top

Петричев: Взехме всички нужни мерки след загубата от Жалгирис

„Взехме всички нужни мерки след за­губата с 1:2 от Жалгирис. Не се съмня­вайте в това. Няма обаче да обявим публично какви са те. Това заяви пред „Ме­ридиан Мач“ изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.


Все още не е ясно какви са точно мерките – финансови санкции или нещо друго. Но е факт, че „орлите“ изглеждаха доста зле във Вил­нюс, което им коства загубата с 1:2 в пър­ви мач от втория ква­лификационен кръг на Шампионската ли­га. Със сигурност ще има и доста промени в състава на разград-чани за втория дву­бой.

„Аз съм уверен, че в реванша всичко ще бъде наред и ще по­бедим. Всички в Лу­догорец сме убедени, че това ще е случи и ще продължим напред в квалификациите на Шампионската ли­га. Ние сме по-клас­ният тим, а отделно от това ще играем пред нашата публика. Интересът към сре­щата е много голям и стадионът ще е пъ­лен“, добави Петри­чев. Същото мнение сподели след прибирането от Вилнюс и треньорът Георги Дерменджиев.

Относно жребият за третия квалифика­ционен кръг на Шам­пионската лига, кой­то противопостави на Лудогорец победите­ля от битката Апоел Беер Шева – Хонвед (2:1), Петричев каза: „Дали е добре или зле този жребий, трябва да питате тре­ньора. Нека обаче първо ние елимини­раме Жалгирис и то­гава ще мислим за следващите мачове“, завърши директорът.

Ощр от категория Шампионска лига