Намери ни
To Top

Томашич при Левски: Сърцето ми е синьо

Бившият защитник на Левски Игор Томашич посети „сините“ в хотела им, където са отседнали в Сплит. Хърватският бранител не познава почти никой от сегашните играчи, но бе част от последния голям отбор на 26-кратните шампион, като бе съотборник със спортния директор Даниел Боримиров и помощник-треньора Асен Букарев.

„Шансовете са 50 на 50. Хайдук не е това, което беше преди години.


Не съм запознат с Левски, като само чета в интернет. Дойдох да пожелая успех на момчетата. Хърватин съм, винаги искам да виждам добро представяне на хърватските отбори в евротурнирите. Този път ще бъда откровен. Сърцето ми е синьо. Давам по-големи шансове на Левски“, сподели с усмивка 40-годишният защитник, който има 118 мача и 4 гола за Левски, пред клубната телевизия на клуба.

Томашич бе в отлично настроение, като не спря да се шегува с Боримиров и администратора Райко Якимов. „Няма какъв съвет да давам на Борето. Той игра голям футбол в силни отбори, в националния отбор, ако досега не е разбрал какво да прави…“, заяви с усмивка Томашич. „Ти си половин българин и половин хърватин“, пък обяви Боримиров.

Ощр от категория Футбол