Намери ни
To Top

Волейболната приказка на Мис България 2013 продължава

Летните емоции са във вихъра си, а волейболистите не пропускат да използват всяка свободна минута за летни приключения. И докато някои играчи се потят на тежките тренировки с националния отбор, други се наслаждават на компанията на своите половинки. Трети пък залагат на купони с приятели. Ето на какви кадри се натъкна тази седмица BGvolleyball.


com в социалните мрежи Инстаграм и Фейсбук.

Със сигурност разпределителят Добромир Димитров и Мис България 2013 Нанси Карабойчева са една от най-привлекателните и позитивни двойки. Двамата са заедно от толкова много време, а изглеждат така все едно изживяват първите месеца на любовта си. Те са непрестанно заедно, а на последната снимка, която се появи в социалните мрежи, по всичко личи, че това им харесва.

Волейболистът на Добруджа 07 (Добрич) Алекс Грозданов се радва на последния месец от ваканцията си преди новия сезон. Централният блокировач се забавлява край басейна заедно с приятели. В компанията му се забелязва и диагоналът Жани Желязков.

На разпределителя Георги Манчев можем да му завидим. Той разпуска край морето заедно със своята очарователна половинка – волейболистката на Раковски (Димитровград) Вангелия Рачковска. Те изглеждат по-щастливи от всякога, а снимките доказват това.

BGvolleyball.com

Ощр от категория Волейбол