Намери ни
To Top

Секси Никол Шерцингер на вечеря в Scott’s (галерия)

Никол Шерцингер изглежда не иска да разсейва Григор Димитров и до този момент не се е появявала на кортовете на “Ол Инглънд Клъб”, въпреки че в началото на седмицата се завърна в Лондон. Или поне фоторепортерите не са успели да я уловят сред зрителите на “Уимбълдън”.

Затова пък красивата американка набляга на нощните забавления. В петък вечер тя излезе да се повесели с приятели в Scott’s.


Лъскавият ресторант за рибни специалитети и морска храна се намира в баровския квартал “Мейфеър” и е притегателно място за известните личности на Острова.

Местните медии отбелязват, че Никол е изглеждала фантастично в бледорозовия си топ тип “прегърни ме”, подчертаващ стегнатия й корем и добре оформните рамене. Тя бе съчетала дрехата с панталон от сатен и обувки на високи токчета.

39-годишната американска певица е в английската столица заради ролята си на съдия в музикалното шоу X Factor. Шерцингер до последно държа в напрежение продуцента Саймън Кауъл, но в крайна сметка прие поканата му отново да оценява певческите таланти. Всъщност журито от миналата година остава в непроменен състав. Освен нея в него влизат още Луис Уолш, Шарън Осбърн и, разбира се, самият Кауъл.

Шерцингер беше на повечето прослушвания за новото издание на шоуто, но миналия месец Алиша Диксън трябваше да я замести заради други ангажименти на гаджето на Гришо.

Секси Никол Шерцингер на вечеря в Scott's

Ощр от категория Любимец 13