Намери ни
To Top

Виктория Бекъм скъси прическата и се подмлади с няколко години (видео и снимки)

Виктория Бекъм върна времето назад, като подкъси косата си. Съпругата на английската футболна легенда Дейвид Бекъм беше известна със своята стилна боб прическа, докато пееше със “Спайс Гърлс”. В последните години обаче тя се носеше с дълга коса или поне такава до раменете.

Преди няколко дни тя публикува в “Инстаграм” снимка по повод годишнина от сватбата с Дейвид, а малко след това дойде и новината, че се е подстригала.


Изглежда носталгията по миналото е подгонила британската дизайнерка, но промяната е за добро.

Новата прическа определено е подмладила Вики, която наскоро се запозна с най-добрия български тенисист. Тя и Григор се срещнаха покрай тенис урока, който той изнесе на 14-годишния й син Ромео.

Двамата проведоха съвместна тренировка преди старта на “Уимбълдън”, след която малчуганът написа в социалната мрежа: “Благодаря ти, Григор, това е най-хубавият ден в живота ми!”

Григор от своя страна похвали наследника на Бекъм, заявявайки пред медиите на Острова, че “Ромео е много талантливо дете”. „Исках да направя нещо хубаво за него. Той е идвал на доста мои мачове. Беше ми приятно да прекарам време също така и с Виктория и да опозная семейството отблизо“, допълни най-добрият български тенисист след победата си над Маркос Багдатис във втория кръг на “Уимбълдън”.

 

Ощр от категория Футбол