Намери ни
To Top

От Лудогорец се подиграват със съперник, причината е Шампионска лига

От Лудогорец се подиграха със свой съперник, причината е задаващ се мач от Шампионска лига и създала се полемика около него.

Ръководството на орлите в лицето на изпълнителния директор Ангел Петричев отговори на думите на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, който преди дни се зарече да подкрепя Ливърпул в мачовете му с българския първенец в Шампионската лига.

„Не сме очаквали той да подкрепи отбора, който го бие седем пъти поред и на който не може дори да вкара гол. Всеки си има право на избор“, коментира Петричев пред „Канал 3„, взимайки на подбив съперника си в А група ЦСКА и наставника на армейците.


Веднага след изказването на Младенов от Разград взеха решение младежкият им отбор да домакинства в срещите си от Младежката шампионска лига на стадион „Георги Аспарухов“ вместо на този в Борисовата градина.

„Искаме да благодарим на хората от Левски заради тяхното гостоприемство. Те ни приеха радушно и ние оценяваме това“, добави Петричев, като уточни, че не думите на Стойчо са били основната причина за избора на „Герена“ в случая.

Ощр от категория Тема на деня