Намери ни
To Top

Конте е вбесен от провала с Лукаку

Темата за бъдещето на мениджъра на Челси Антонио Конте отново бе подета с пълна сила в медиите на Острова. Вече няколко пъти през това лято слухът, че италианецът може да напусне шампионите, ставаше актуален. Причината винаги беше една и съща – пасивността на клуба на трансферния пазар и липсата на обещаните нови попълнения. Според днешните информации Конте е останал вбесен от новината, че една от основните му цели – Ромелу Лукаку, ще бъде трансфериран в Манчестър Юнайтед, а не на „Стамфорд Бридж“, както всички очакваха.


„Мирър“ твърди, че мениджърът вече е планирал тактическата си постройка за новия сезон с участието на белгиеца на върха на атаката. Сега лондончани трябва да се насочат към друг нападател, като се спрягат имената на Андреа Белоти, Алваро Мората и Фернандо Йоренте.

Конте е притеснен, че другите му цели също за момента не са привлечени. Трансферите на Алекс Сандро и Теимуе Бакайоко не са факт, а исканите от италианеца Вирджил ван Дайк и Алексис Санчес най-вероятно няма да бъдат привлечени. Единствено Антонио Рюдигер може да се счита за сигурно ново попълнение на този етап.

Ощр от категория Трансфери