Намери ни
To Top

Билетите за Лудогорец – Реал Мадрид вече свършиха, мнението на ръководството на орлите

Днес в медийното пространство се появи сензационна информация. Билетите за домакинството на Лудогорец срещу Реал Мадрид от Шампионската лига вече на практика са продадени, твърди „7 дни спорт“.

По информация на изданието билетите за историческото първо домакинство на разградчани в Шампионската лига ще бъдат само по заявки. В момента в клуба приемат ежедневно толкова много заявки, че пропуски за касите на стадион „Васил Левски“ вероятно няма да останат.


Последва и официален отговор от страна на ръководството на зелените. Ето какво казват по темата от Лудогорец:

По повод тиражирани информации, че са свършили билетите за мача Лудогорец и Реал Мадрид, от ръководството на Клуба потвърдиха, че няма промяна в първоначално обявения график за продажби. В момента се събират заявки за пакети само от фен клубовете на Лудогорец в страна и чужбина, притежатели на клубни карти и наши спонсори. Те получават право да закупят по 2 пакета.

Свободната продажба на пакети започва на 12 септември, а на индивидуални билети само за мача с Реал Мадрид – след 25 септември. Количеството на билетите е достатъчно предвид капацитета на стадиона.

Ощр от категория Тема на деня