Намери ни
To Top

Преди и сега: Разликата в цените на билетите за мачовете на Левски и Лудогорец от ШЛ

Вчера от ръководството на Лудогорец официално обявиха цените за билетите на домакинските си мачове от груповата фаза на Шампионската лига. Орлите ще приемат Реал Мадрид, Базел и Ливърпул в следващите месеци.

Преди осем години Левски стана първият български отбор, влизал в груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир. Сините се паднаха в тежка група с бляскави отбори.


Барселона, Челси и Вердер Бремен. Интересен факт е, че тогава Барса бе актуалният носител на трофея. Сега в тази роля е Реал Мадрид.

Разликата в цените на билетите за домакинствата на Левски и Лудогорец е очевидна.

За мача с Барса ръководството на сините е поставило следните цени – 45 лева за сектор А, 15 лева за сектори Б и Г и 35 лева за сектор В.

Лудогорец отговаря със следните цени за сблъсъка с Реал Мадрид – 100 лева за Сектор А, по 50 лева за сектори Б и Г и 75 лева за сектор В.

За мача си с Челси сините продаваха билети на следните цени: 40 лева за Сектор А, 10 лева за сектори Б и Г и 32 лева за сектор В.

Феновете, пожелали да гледат на живо Лудогорец – Ливърпул, ще трябва да платят както следва: Сектор А – 90 лева, по 40 лева за сектори Б и Г и 70 лева за Сектор В.

Сблъсъкът с Вердер бе оценен от сините на – 35 лева за сектор А, по 8 лева за сектори Б и Г и 25 лева за сектор В.

Срещу швейцарския Базел ръководството на Лудогорец ще пускат на стадиона за следните цени – Сектор А – 80 лева, сектори Б и Г – 30 лева и сектор В – 60 лева.

Ощр от категория Шампионска лига