Намери ни
To Top

Домусчиев обяви открита война, причината е Шампионска лига

Кирил Домусчиев обяви открита война, причината е участието на орлите в Шампионска лига и атаките към клуба от агитката на ЦСКА.

Според босът на Лудогорец най-големият проблем на армейците, а и на Левски са култовите Сектор Г и Сектор Б, или по-скоро част от феновете във въпросните трибуни.

„Вижте публиката, която ни подкрепи срещу Лудогорец. Позитивни хора, усмихнати физиономии, никакви ексцесии, димки и бомби.


Място, където спокойно да гледаш футболен спектакъл. Феновете с черните дрехи и качулките няма да ги коментирам, те гонят нормалните хора от стадионите. Заради такива като тях българският футбол се намира в криза. Искам да виждам пълни стадиони и нормална обстановка по трибуните“, заяви Домусчиев, пред БТВ Екшън.

Коментар насочен към феновете на ЦСКА, но и тези на Левски спокойно могат да бъдат причислени, след ексцесиите при последните 2 гостувания на сините. Още повече привърженици на Левски също подкрепиха гостуващ тим в Европа (Лацио) срещу зелените, което не се хареса на разградчани.

Домусчиев открито казва на по-крайните ултраси, че пречат на тимовете си. Изказване, което ще предизвика гняв сред част от привържениците в Сектор Г и Сектор Б, които и без това са против идеята Лудогорец.

Ощр от категория Тема на деня