Намери ни
To Top

Григор Димитров къса с Никол Шерцингер заради голи снимки и… Вижте за какво става въпрос (СНИМКИ)

Григор Димитров и Никол Шерцингер имат много различия за общото си бъдеще. Според последните информации, най-добрият ни тенисист е бил крайно недоволен от постъпките на половинката си в личния й живот. Певицата е кралица на купоните и не пропуска нито една възможност да се забавлява без задръжки, макар вече да гони внушителните 40 години спрямо „крехката“ възраст на Григор. Димитров обаче бил много по-разочарован от факта, че Шерцингер често участва в запои в компанията на най-различни мъже – къде полугола, къде с много предизвикателно облекло.


За капак на хасковлията Никол прави всичко това публично достояние с публикациите си в социалните мрежи. Григор обаче въобще не пасва на този пейзаж и нямал никакво намерение да продължи връзката си с певицата.

ВИЖТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС:

Половинката на Григор Димитров – Никол Шерцингер отново е щастлива. Певицата така и не потвърди слуховете за раздяла с българина, макар да е известно, че двамата не са се виждали от месеци и да се хвалеше предимно с работата си в това време.

Към момента Шерцингер изглежда няма поводи да страда заради евентуална раздяла, а това личи от публикациите й в социалните мрежи.

Певицата танцува край басейна, показвайки перфектни форми и страхотно настроение.


Никол Шерцингер за пореден път даде повод на феновете си да помечтаят за красивите й и изваяни форми. Певицата публикува любопитен клип в социалните мрежи. Част от видеото е демонстрация на танцувалните и по-скоро фитнес умения на изпълнителката. След това тя пренася почитателите си… в леглото си.

Никол прави разходка с телефона си и използва станалия популярен в цял свят снапчат. В част от видеото Шерцингер е с уши и муцунка на зайче, а в друг епизод е с корона от рози.

Певицата се завърна в Англия и по-специално в Ливърпул за новия сезон на риалити формата X Factor. Припомняме, че в Англия е и Григор Димитров, който продължава участието си на тенис турнира Куинс Клъб в Лондон. Българинът ще играе днес срещу Жулиен Бенето.

Ощр от категория Акценти