Намери ни
To Top

Левски и Коняспор си стиснаха ръцете за Бурабия

Сагата с Мехди Бурабия е към своя край, научи „Меридиан Мач“. След като от „Герена“ заплашиха, че ще дадат турския Коняспор и агента на играча на ФИФА заради нерегламентирани преговори, вчера представители на носителя на Купата на Турция дойдоха на крака за французина. Те бяха заведени още към обед в офисите на стадион „Георги Аспарухов“ от агента Несим Нешадов. Според медиите в южната ни съседка техните действия са продиктувани от заплахата на Левски с ФИФА.


Точно заради това турците са вдигнали оше офертата за Бурабия, която бе 450 000 евро и в крайна сметка двете страни са си стиснали ръцете на цифра в порядъка на 550 000 евро. С личните условия на футболиста проблеми няма как да има и той вече ги е договорил. Днес трансферът трябва да бъде официализиран.

Иначе по-рано вчера спортният директор Даниел Боримиров отново отправи заплаха към бившия халф на Черно море. Той се закани, че трансфер ще има само, ако Коняспор изпълни условията на Левски, а на „Герена“ не са склонни на преговори. Ако все пак до сделка не се стигне и самият Бурабия се върне в лагера на тима, то той може да остане на пейката в следващата година и половина, какъвто е срокът на договора му.

Ощр от категория Трансфери