Намери ни
To Top

Градев попари ЦСКА-София от брега на Средиземно море

Специалистът по спортно право Георги Градев хвърли поредна бомба от брега на Средиземно море, където отпочива, след като помогна на Дунав да играе в Европа за сметка на ЦСКА-София. Градев разкрива, че си е изключил телефона, след като номерът му беше разпространен публично, а и иска да обърне внимание на близките си, които се дразнят, че е непрекъснато на клавиатурата.

„Още веднъж благодаря на всички за подкрепата и приятелството. По молба на семейството ми в следващите 7 дни ще почивам активно и няма да ползвам Фейсбук, така че няма да ви отговарям.


Временно съм спрял и Messenger. До скоро и да знаете, че доброто винаги побеждава!

ГЛЕДАЙТЕ УТРЕ „ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА“! Ще направя важно съобщение“, написа той, но после направи уточнение, явно запознат по телефона с някои неща в София.

„На хората на Гриша Ганчев, които четат тук и звънят на Джуди Халваджиян, искам да ги успокоя, че няма да плюя никого утре. Не ме познавате! Ще отговоря и на всички неудобни въпроси по мой адрес. Спете спокойно, научете се да мислите и спрете да бъдете манипулирани от прости хора. Искам в аванс да ви кажа, че ЦСКА не ми дължи никакви пари, а вие дори не сте ЦСКА, за да имам личен мотив срещу новия клуб. Списъкът с кредиторите е публичен и мен ме няма в него. Нямам личен мотив.

За мен това е работа, след като бях нает от Дунав да защитя техните интереси. УЕФА не са идиоти да ви извадят без основание. УЕФА не е БСФ(по израза на Дора Милева Българска смешна федерация)! Не съм писал донос, а правно становище за Дунав. Очевидно съм го написал добре, щом УЕФА отсъди в полза на Дунав.

Дунав не е изхвърлил новия клуб, а УЕФА го направи. Ако Дунав не бяха писали на УЕФА, щяхме да загубим една квота напразно. Новият клуб щеше да бъде изваден от УЕФА при всички случаи за нарушение на 3-годишното правило. Такива дела в УЕФА между заинтересовани клубове има всяка година.

Не можете да се сърдите нито на Дунав, нито на мен, че не оставихме една празна квота за ЛЕ. Очевидно Ганчев е заобиколен от некомпетентни и/или недобросъвестни съветници, които го подвеждат. Аз лично му казах преди година, че така ще стане с УЕФА и се оказах прав. Питайте го, сигурен съм, че ще потвърди. Отсега казвам на феновете на новия клуб, че КАС отново ще отхвърли иска им за обезпечение и няма да ги върне в ЛЕ. Решение ще им до ден-два“, написа Градев.

Ощр от категория Футбол