Намери ни
To Top

Арда (Кърджали) обяви 7 нови играчи, както и контролите за лятната подготовка

Арда Кърджали започва своята подготовка с много сериозни нови имена в редиците си и амбиции за първото място в Югоизточната Трета лига през новия сезон.

Отборът ще бъде в Кърджали от 3-и до 10-и юли, където ще проведе първата част от лагера си.

Втората част ще бъде в един от най-хубавите хотели в Банско – „Пирин Голф и Спа“, където ще бъде от 10-и до 23-и юли.

Два дни преди втората част на подготовката треньорът на тима Елин Топузаков ще организира двустранна игра, за да определи групата, която ще пътува за Банско.


Очаква се групата да бъде не повече от 22-ма души.

Преди да освобождава настоящите играчи на тима той ще иска да се запознае с техните качества.

Контролите в Банско са планувани да бъдат четири на брой.

Първата е с Пирин Гоце Делчев на 12-и юли, а три дни по-късно тимът ще търси противник за втора проверка, като вариант е тимът на Вихрен Сандански.

Третата проверка е срещу Пирин Разлог на 19-и юли, а четвъртата срещу домакините от Банско на 22-и юли.

На 29-и юли отборът ще играе в Пловдив срещу Евроколеж, а представянето на тима за новия сезон ще бъде на 5-и август в Кърджали срещу Димитровград на клубния стадион, на тима.

Новите попълнения за момента са 7 на брой. Играчите, които отборът е договорил, са Илиян Гаров, Николай Димитров и Димитър Алексиев (Оборище), Вълчан Чанев (Ботев Гълъбово), Митко Плахов (Етър), Владислав Мисяк (Локомотив София) и Атанас Кръстев, който пристига от Миньор Раднево.

Освен това отборът преговаря с офанзивен халф и вратар, като усилено се водят разговори с няколко души, които играят на тези позиции.

Ощр от категория Футбол