Намери ни
To Top

Флорентино: Бихме искали Меси да е при нас, но…

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес отново показа уважение към идола на големия враг от Барселона Лионел Меси. “Разбира се, че бихме искали той да е при нас. Лео обаче е юноша на Барса и съответно това няма как да се случи”, обясни босът на столичани в гостуването си в радио предаването “El Transistor”, в което основната тема беше Кристиано Роналдо.

Перес припомни как преди време Неймар е бил на крачка от трансфер на “Сантиаго Бернабеу”: “Опитахме се да го привлечем, като дори беше преминал медицинските прегледи.


В крайна сметка обаче нещата не се получиха.” Шефът на “лос бланкос” говори за периода преди преминаването на бразилеца на “Камп Ноу” през лятото на 2013 г.

Иначе силният човек в управата на Реал ще дава показания по делото за трансфера на Ней Джуниър в Барса. Както е известно, има съмнения, че каталунците, Сантос, самият футболист и неговият агент и баща са излъгали за истинските параметри на сделката. През лятото на 2013 г. Перес заяви, че сумата е над 150 млн. евро – много над обявената официално тогава. Сега той ще трябва да обяснява откъде има тази информация.

Ощр от категория Футбол