Намери ни
To Top

Невероятен обрат: Юнайтед цака Сити за съотборник на Бербо

Уникален трансфер е на път да стане факт в последните часове на летния прозорец.

Монако е предложил звездата си Радамел Фалкао за 55 милиона паунда на всички топклубове от английската Висша лига, съобщава „Гардиън“.

От Манчестър Сити са изявили желание да осъществят сделката, но поради рестрикциите на Финансовия Феърплей, гражданите първо трябва да се разделят с Алваро Негредо, Майка Ричардс, Скот Синклеър и Матия Насташич, които са поставени в трансферната листа. Това изглежда трудна задача за небесносините, тъй като всеки един от тези футболисти има висока заплата и заинтересованите клубове имат проблеми да се съобразяват с подобни финансови изисквания.


Като късен кандидат за Фалкао се явява Манчестър Юнайтед. Червените дяволи са много близо до това да се разделят с дуото Дани Уелбек и Хавиер Ернандес. Първият отива в Тотнъм, а вторият ще бъде даден под наем на Реал Мадрид. След раздялата с тези футболисти червените дяволи спестяват над 160 паунда на седмица от заплати.

Това дава възможност на клуба да инвестира в Тигъра. Проблем обаче е фактът, че Юнайтед е аут от Шампионската лига, а Фалкао няма желание да не участва в най-престижния европейски клубен турнир за втора поредна година.

Ощр от категория Трансфери