Намери ни
To Top

Бодуров: Останах заради семейството и феновете

Централният защитник на ЦСКА Николай Бодуров обясни защо е избрал да остане на „Армията“, макар да е имал и други оферти. Той направи и култов коментар за 16-годишния си съотборник Валентин Антов.

„Впечатленията ми от Вальо Антов? Копач! Централен защитник, момчето се раздава на сто процента, играе със сърце. Това е най-важното.


Като се раздаваш, ще наваксаш другото. Има потенциал момчето, трябва да го развива“, каза Бодуров. „Оставам в ЦСКА най-вече заради семейството и феновете. В ЦСКА се чувствам ценен и обичан, което ме прави щастлив. Имах оферти, знаят в клуба, даже повече пари ми даваха. Но трябваше да ходя без семейството. Отделно от това си дадох сметката, че тук има много фенове, обичат те… Какво повече ми трябва в този живот? Трябва да играем със самочувствие в контролите, добри съперници са и можеш да се покажеш срещу тях“, добави бранителят.

„Още не е на сто процента сигурно, че ще участваме в Европа. Има позитивна нагласа по това, което чета. Но все пак чакаме да бъде окончателно потвърдено. Всички искаме да играем в Лига Европа. На международната сцена е истината, няма какво да се заблуждаваме. Ръководството нищо не са обявили пред нас, чакат УЕФА да се произнесе. От една страна, хубаво е, че подготовката най-вероятно няма да е толкова тежка с оглед, че има малко време. Пък и за 10 дни почивка не сме загубили много. Преди всичко искам да съм жив и здрав. В личен план съм максималист – шампион и купа, всичко желая. Защо не ме викнаха в националния за мача с Беларус? Има си хора, дето решават и преценяват кого викат, аз не искам да коментирам. Така са решили, така са направили“, каза още Бодуров.

Ощр от категория Футбол