Намери ни
To Top

Бодуров: Останах в ЦСКА заради семейството и заради феновете

Защитникът на ЦСКА-София Николай Бодуров разкри, че основните причини да остане в клуба са семейството му, както и феновете, които го обичат. Той призна пред CSKA.bg, че е имал оферти за повече пари, но въпреки това е решил да остане на “Армията”. Освен това той говори и за очакванията си за подготовката в Австрия.


“Леко натежават краката, но това е нормално заради физическите натоварвания в началото, но с времето ще става все по-добре. Почивката лятото е кратка, но по-важно бе психически да починем, не толкова физически. Когато съм със семейството си почивам най-добре. Именно заради него реших да остана. Имах оферти, дори за повече пари, но трябваше да отида без семейството си. Освен това си направих сметка, че тук има много фенове, които ме обичат – какво повече ми трябва в този живот. Няма да сме в най-добра форма в началото на подготовката, но срещу такива противници са най-хубавите мачове, в които можеш да покажеш себе си. Срещу слаби съперници няма смисъл”, заяви Бодуров.

Той бе помолен да сподели мнението си и за юношата Валентин Антов, който в последните дни тренира с първия отбор.

“Копач, централен защитник. Раздава се на 100%, има сърце. За мен най-важното е да се раздаваш, другото ще го наваксаш. Има потенциал момчето, сега остава да го развие”, допълни опитният бранител.

Ощр от категория Футбол