Намери ни
To Top

Линдельоф подписа с Юнайтед

Манчестър Юнайтед финализира трансфера на Виктор Линдельоф, който вече официално е първото ново попълнение на Жозе Моуриньо през това лято. „Червените дяволи“ платиха на Бенфика 31 милиона паунда (35 милиона евро) за него и по този начин шведът се превърна в най-скъпия бранител в историята на клуба. „Орлите“ могат да получат допълнителни 10 милиона евро в зависимост от представянето на Линдельоф с екипа на Юнайтед.

Договорът на шведа е за 4 години с опция за допълнителни 12 месеца.


Споразумението влиза в сила от 1 юли, а Линдельоф ще дебютира за новия си отбор по време на предсезонното турне в САЩ.

„Развълнуван съм от това, че се присъединявам към Манчестър Юнайтед. Прекарах чудесно време в Бенфика и научих там много. Но сега гледам с нетърпение към бъдещето и към това да играя в Премиър лийг, на „Олд Трафорд“, под ръководството на Жозе Моуриньо. Искам да помогна на Манчестър Юнайтед да спечели още трофеи“, заяви Линдельоф.

„Виктор е много талантлив млад играч, който ще има страхотно бъдеще в Юнайтед. През миналия сезон се убедихме, че имаме нужда от повече възможности и качество, които трябва да добавим към състава, за да има достатъчно дълбочина. Виктор е първият, който се присъединява към нас през това лято. Знам, че фантастичният ни колектив ще го посрещне като един от нас“, добави мениджърът на „червените дяволи“ Жозе Моуриньо.

Ощр от категория Трансфери