Намери ни
To Top

Записването за Hissar Open продължава

Записването за любителския турнир Hissar Open, който ще се проведе от 14 до 16 юли, е отворено, съобщават организаторите от Инерактив тенис. Надпреварата е четвърта в календара на семейната тенис верига Weekend Tour и ще събере най-запалените любители и близките им от цяла България и Гърция. През 2016 турнира спечели гъркът Никос Панетимитакис, но това лято ще му е трудно да защити титлата си заради постоянно растящия интерес към състезанието и участието на все по-добри играчи.

Право за участие в Hissar Open имат всички, които не са били картотекирани в БФТ след 2005 година, не са действащи треньори, инструктори или учители под 35 години.


Свободните тренировки за турнира ще бъдат в петък, 14 юли, след 14 часа. Мачовете в груповата фаза ще се играят в събота, 15 юли, а финалите са в неделя. Записването за турнира е отворено до 13 юли, включително. В мъжката схема ще влязат 32 играчи, а в женската – 8. Форматът на игра е един сет до 6 гейма.

По традиция, турнирите на Weekend Tour съчетават отлични условия за игра с възможности за почивка и забавления. Домакините от Спа хотел Хисар ще предоставят на играчите три хард корта с перфектна Green Set настилка, а победителите при жените и мъжете ще получат купи и ваучери за нощувка в Спа хотел Хисар. Официалният представител на „Баболат“ за България – „Есен“ ООД – ще награди всички финалисти с ваучери за тенис екипировка.

Настаняването в Спа хотел Хисар е в единични или двойни стаи, и апартаменти, а в цената е включена закуска на блок маса, ползване на вътрешен и външен басейн, фитнес и детска анимация.

Участниците в Hissar Open и семействата им трябва да се настроят за много спорт и развлечения. Домакините обещават безупречни условия. В Спа хотел Хисар грижата за клиента е приоритет и е насочена към намаляване на стреса, възстановяване на жизнените сили и грижа за тялото и духа. В Релакс центъра могат да се ползват сауна, пана баня и малък басейн с топла вода, а в Уелнес центъра – инфраред сауна, римска баня, ледена стая, кнайп пътека, приключенски душове, шоков душ и отопляеми лежанки. Гостите имат на разположение боулинг център, фитнес, игрище за мини футбол и маси за билярд и тенис на маса. Повече информация за състезанието и за условията за настаняване може да получите на сайта на Weekend Tour или на телефон 0888060405.

Ощр от категория Тенис