Намери ни
To Top

В Англия се подиграват с Лудогорец, причината е Шампионска лига

Обект на двойна гавра стана родният Лудогорец. На Острова взеха на подбив орлите, причината е участието на зелените в Шампионска лига в една група с Ливърпул. Местно издание нарича тима ни джудже, а дори бърка и националността на разградчани. В Англия не гледат сериозно на орлите.


Едно от най-големите издания на Албиона „Дейли Мейл“ допусна сериозен гаф при представянето на българския шампион Лудогорец, съобщава „Меридиан мач„. В материала си за жребия на Ливърпул на интернет страницата на вестника се споменава, че мърсисайдци трябва да играят срещу европейския клубен шампион Реал (Мадрид), когото „Мейл“ нарича Краля на Европа. Останалите два опонента обаче са напълно преодолими, смята вестникът, след като тимът на Брендън Роджърс трябва да се изправи срещу Лудогорец и Базел.

„Червените ще срещнат още унгарското джудже Лудогорец и Базел в една група, която оставя Роджърс уверен в продължаването към елиминационната фаза“, се казва в материала.

От „Дейли Мейл“ все пак реагираха адекватно, като няколко часа по-късно коригираха материала си и националността на Лудогорец бе оправена, но отборът си остана „българско джудже“.

Ощр от категория Футбол